Mobiele led trailers volgens uw wensen. Gecertificeerde hydraulica mechanismen en volgens de modernste veiligheidsnormen.

Standaard XV led trailers

Foto bij Mobile Led Trailer
  • Zeer duurzame en gecertificeerde hydraulica mechanismen, draaikransen etc
  • Duurzame trailers die voldoen aan alle veiligheidsnormen, inclusief een volle traanplaat
  • Beschikbare afmetingen: 4,13m² – 5,69m² – 7,5m² – 11,25m²

Special XV led trailers

Mobiele constructie + TC 252.448.7,5 LED TV (16)
  • Keuze uit bepaalde afmetingen en kwaliteiten in led schermen
  • Zeer duurzame en gecertificeerde hydraulica mechanismen, draaikransen
  • Allerlei mogelijkheden in opbouw trucks of gesloten trailer met regie kamer
XV led trailers
Special XV trailers

TECHNISCHE INFO

De behuizing

LED-displays uit onze XV-serie worden modulair opgebouwd. De behuizingen zijn geschikt voor outdoor gebruik. De service kan gebeuren via de achterzijde van het LED-scherm. De LEDs zijn geïntegreerd in kleinere submatrices, die waterdicht zijn ingegoten en voorzien zijn van een kunststof grid met zonnekapjes. Deze submatrices zijn waterdicht op de voorzijde van de modules gemonteerd. Het kunststof grid met zonnekapjes is i.v.m. vandalisme vervaardigd uit polycarbonaat.

 

De LED’s, printplaten, drivers en connectoren

De displays zijn uitgerust met SMD LEDs. De gebruikte LEDs zijn allen van het laatste nieuwe type. Deze LEDs overtreffen ruim hun voorgangers inzake lichtsterkte, inzake homogeniteit en inzake levensduur. Er wordt gegarandeerd dat voor elk display, LEDs uit 1 BIN en RANK worden gebruikt, zowel naar intensiteit als naar kleur. Dit geeft een garantie op homogeniteit voor zowel de kleur als de lichtintensiteit.

Wij gebruiken dan ook enkel hoogkwalitatieve LEDs van gerenommeerde fabrikanten  (wereldleiders zoals Nation Star). Alle data- en voedingsverbindingen gebeuren met type trilling bestendige connectoren conform aan de UL 94V0 normering betreffende brandveiligheid. Herstellingen kunnen op componentbasis uitgevoerd worden.

 

Automatische dimmer

De intensiteit van de LEDs wordt gedimd in functie van het omgevingslicht. Dit betekent dat de LEDs in vol zonlicht feller zullen branden dan ’s nachts in het donker. Op deze manier hebben de LEDs op ieder moment van de dag een optimale lichtintensiteit.

De LED-displays worden standaard voorzien van een enkelvoudig constructieframe achteraan. Daarnaast kunnen de displays voorzien worden van een contrastrand gepoederlakt zwart XV frame dat de modules bij een Mobile LED scherm strakker bij mekaar houdt , wat enorm belangrijk is bij de verplaatsingen die men maakt.

 

Aansturing

De aansturing van het LED-scherm gebeurt standaard via een player-PC met speciale player-software. De verbinding tussen de player-PC en het LED-scherm gebeurt via XV software, de verbinding tussen een PC/laptop en de player-PC gebeurt via TCP/IP. Standaard bieden wij een player PC met de XV -software.

Indien u ook live beelden wil tonen, kan er ook een Dual-scaler voorzien worden. Hierdoor krijgt u de beschikking over 2 DVI-ingangen waarbij 1 ingang voorzien is voor de player-PC en waarbij er op de 2eingang een externe bron (d.m.v. DVI-HDMI converter) aangesloten kan worden. Optioneel kan de aansturing ook gebeuren via een video processor. Hierdoor krijgt u de beschikking over een SDI, HDMI, VGA en composiet ingang.

De player-PC wordt verbonden met de LED-printen in het scherm door middel van een ingebouwde DVI-controller en meerdere scanboards. Het aantal scanboards is afhankelijk van de totale matrix van het scherm. De DVI-controller wordt aangestuurd door een industriële fanless player unit, voorzien van speciale player software. De industriële player unit wordt ingebouwd in het scherm Een LED display is leesbaar in vol zonlicht, de lichtsterkte wordt continu en automatisch geregeld in functie van het omgevingslicht.

 

Montage

De LED-displays worden standaard voorzien van een enkelvoudig constructieframe. Daarnaast kunnen de displays, mits de nodige aanpassingen, op een paal of een trailer bevestigd worden.

Trailer 4,13m² – 5,69m² – 7,5m² – 11,25m² (voor mobiele toepassingen)

Het display wordt gemonteerd op een dubbelassige aanhangwagen (in de lengte-richting) met een open opbouw. De aanhangwagen is voorzien van een hydraulische telescopische mast waarmee het display naar boven komt. Deze hydraulische telescopische mast kan met een elektrische pomp bediend worden. (Omdat voor het scherm steeds voeding voorhanden moet zijn, wordt gebruik gemaakt van een pomp op 240 VAC. Voor het dalen is geen voedingsspanning nodig).

Het display kan bovendien manueel 360 graden worden gedraaid wanneer de mast volledig is uitgeschoven. Zowel het chassis van de trailer als de hefmastconstructie zijn gegalvaniseerd.en voorzien van betontriplex plaat met daarbovenop een volledige gegalvaniseerde traanplaat. De trailer is uitgerust met uitschuifbare stabilisatiepoten en de hoogte van het maaiveld tot de onderzijde van het scherm zal ±220 cm bedragen. (kan ook hoger indien nodig…)

XV TRAILER  4,13M² // 750KG

750 KG RIJBEWIJS B – WATERDICHTE ELEKTRISCHE KAST – HANDMATIGE UITSCHUIFBARE POTEN

2 SECTIES (ONDERKANT SCHERM 2 METER) – KABELS WEGGEWERKT IN KABELRUPS –  GEHEEL VOLLEDIG WARM VERZINKT

HYDRAULISCHE POMP 220V – AANHANGWAGEN 3M50 X 2M

 

XV TRAILER  5,69M² // 1.200KG

MTM 1.200 KG (RIJBEWIJS BE) –  WATERDICHTE ELEKTRISCHE KAST –  HANDMATIGE UITSCHUIFBARE POTEN

2 SECTIES (ONDERKANT SCHERM 2 METER) –  KABELS WEGGEWERKT IN MAST –  GEHEEL VOLLEDIG WARM VERZINKT

HYDRAULISCHE POMP 220V  – AANHANGWAGEN 5M X 2M

 

XV TRAILER 7,5M² // 1.500

MTM 1.500 KG (RIJBEWIJS BE –   WATERDICHTE ELEKTRISCHE KAST –   HANDMATIGE UITSCHUIFBARE POTEN

2 SECTIES (ONDERKANT SCHERM 2 METER) –  KABELS WEGGEWERKT IN MAST –  GEHEEL VOLLEDIG WARM VERZINKT

HYDRAULISCHE POMP 220V –  AANHANGWAGEN 6M X 2M