Led schermen voor binnen met het plezier van ware kleuren!
Met de indoor led schermen en totem kunt u uw boodschap snelen opvallend naar een specifieke doelgroep
communiceren. Het is het ideale medium om bijvoorbeeld uw producten en diensten, uitzonderlijke openingstijden of een speciale promotie kenbaar te maken.

Indoor full grafisch

Indoor Led Scherm
  • Zeer mooie kleurenconfiguratie geschikt voor kleine kijkafstanden
  • Modulaire opbouw in Portrait of Landscape vorm
  • High End Leds in een duurzame Indoor /Semi Outdoor Behuizing/Bekasting

Semi indoor/outdoor

Semi Outdoor Led Scherm
  • Werken met High End Leds zowel voor kleinere als grotere kijkafstanden
  • Hoge lichtopbrengst om vanachter raampartij ook naar buiten te screenen
  • Handig inzake “vergunnings problematiek”

Indoor led totems

Indoor Led Totem
  • Werken met High End Leds zowel voor kleinere kijkafstanden
  • Ideaal voor winkelpromoties omwille van de “mobiliteit” en makkelijke installatie
  • Perfect afwerking met of zonder een ALU frame – budget vriendelijk
Indoor full grafisch
Semi indoor/outdoor
Led totems

Met de indoor led schermen en totem kunt u uw boodschap snel en opvallend naar een specifieke doelgroep communiceren. Het is het ideale medium om bijvoorbeeld uw producten en diensten, uitzonderlijke openingstijden of een speciale promotie kenbaar te maken.

De displays zijn geschikt voor plaatsing binnen in een gebouw en, afhankelijk van de lichtopbrengst, zelfs achter een etalageraam om met mensen, die langs uw pand passeren, te communiceren. De displays uit de XV-serie zijn verkrijgbaar in talloze afmetingen en resoluties en in deze prijslijst vindt u een overzicht van de meest voorkomende modellen.

 

Modulair systeem

De LED-displays uit de XV-serie worden modulair opgebouwd. De behuizingen zijn geschikt voor indoor (en semi-outdoor) gebruik.

De modules worden standaard in een frame gemonteerd waarbij dit frame vaak ook dient als contrastrand. Daarnaast kunnen de modules ook gemonteerd worden in een totem of opgehangen worden als een banner. De service kan via de voorzijde ofwel via de achterzijde van de displays gebeuren.

 

LED’s, printplaten, drivers en connectoren

De LEDs zijn geïntegreerd in kleinere submatrices, die waterdicht zijn ingegoten en voorzien zijn van een kunststof grid met zonnekapjes. Deze submatrices zijn waterdicht op de voorzijde van de modules gemonteerd. Het kunststof grid met zonnekapjes is i.v.m. vandalisme vervaardigd uit polycarbonaat. De indoor en semi-outdoor displays zijn uitgerust met SMD LEDs. De gebruikte LEDs zijn allen van het laatste nieuwe type. Deze LEDs overtreffen ruim hun voorgangers inzake lichtsterkte, inzake homogeniteit en inzake levensduur. Er wordt gegarandeerd dat voor elk display, LEDs uit 1 BIN en RANK worden gebruikt, zowel naar

intensiteit als naar kleur. Dit geeft een garantie op homogeniteit voor zowel de kleur als de lichtintensiteit. Alle data- en voedingsverbindingen gebeuren met type trilling bestendige connectoren conform aan de UL 94V0 normering betreffende brandveiligheid. Herstellingen kunnen op componentbasis uitgevoerd worden.

 

Voedingen

De displays zijn voorzien van gestabiliseerde voedingen. De gestabiliseerde voedingen zijn uitgerust met een overvoltage protection waarbij ze uitschakelen bij een overspanning. Bij kortsluiting secundair schakelt de voeding automatisch uit en zal ze zich herstellen als de kortsluiting ophoudt.

 

Automatische dimmer

De intensiteit van de LEDs kan worden gedimd in functie van het omgevingslicht. Dit betekent dat de LEDs in donkere ruimtes minder fel zullen branden dan in goed verlichte ruimtes. Op deze manier hebben de LEDs op iedere locatie een optimale lichtintensiteit in functie van de maximale lichtopbrengst van de LEDs.