Led banners en gevel displays zijn geen KOST, maar een STERKE Return On Investment !

Kiest u voor een statische Neon led banners reclame tegen uw gevel, waarbij alleen uw logo zal oplichten?
OF
Kiest voor een Full Grafische LED gevel displays of banner waarbij u zelf kiest hoeveel animaties, logo’s, acties en promoties u met 1 druk op de knop aan uw cliënteel laat zien?

Led geveldisplay buiten

led banners en gevel displays
  • Gunstige Return On Investement tegenover Statische Neon verlichting
  • Scherpe SMD beeldkwaliteit en kleuren voor korte kijkafstanden
  • Voldoende lichtopbrengst tot 6000 Nitt

Led banner binnen

Xtravision indoor ledscherm
  • Werken met High End Leds zowel voor kleinere als iets grotere kijkafstanden
  • Hoge lichtopbrengst om vanachter raampartij ook naar buiten te screenen
  • Handig inzake “vergunnings problematiek” en gunstige R.O.I.

TECHNISCHE INFO

De modules

LED-displays uit onze Retail-serie worden modulair opgebouwd. De behuizingen zijn vervaardigd uit aluminium en zijn geschikt voor outdoor gebruik. De service kan gebeuren via de voorzijde/achterzijde van de modules.

De LEDs zijn geïntegreerd in kleinere submatrices, die waterdicht zijn ingegoten en voorzien zijn van een kunststof grid met zonnekapjes. Deze submatrices zijn waterdicht op de voorzijde van de modules gemonteerd. Het kunststof grid met zonnekapjes vervaardigd uit polycarbonaat en die preventief helpen tegen vandalisme.

 

De LED’s, printplaten, drivers en connectoren

De displays zijn uitgerust met 3 in 1 LEDs SMD De gebruikte LEDs zijn allen van het laatste nieuwe type. Deze LEDs overtreffen ruim hun voorgangers inzake lichtsterkte, inzake homogeniteit en inzake levensduur. Er wordt gegarandeerd dat voor elk display, LEDs uit 1 BIN en RANK worden gebruikt, zowel naar intensiteit als naar kleur. Dit geeft een garantie op homogeniteit voor zowel de kleur als de lichtintensiteit. Wij gebruiken dan ook enkel hoogkwalitatieve LEDs.

Alle data- en voedingsverbindingen gebeuren met type trilling bestendige connectoren conform aan de UL 94V0 normering betreffende brandveiligheid. Herstellingen kunnen op componentbasis uitgevoerd worden.

 

De voedingen

De displays zijn voorzien van gestabiliseerde voedingen. De gestabiliseerde Meanwell voedingen zijn uitgerust met een overvoltage protection waarbij ze uitschakelen bij een overspanning. Bij kortsluiting secundair schakelt de voeding automatisch uit en zal ze zich herstellen als de kortsluiting ophoudt.

 

Automatische dimmer

De intensiteit van de LEDs wordt gedimd in functie van het omgevingslicht. Dit betekent dat de LEDs in vol zonlicht feller zullen branden dan ’s nachts in het donker. Op deze manier hebben de LEDs op ieder m oment van de dag een optimale lichtintensiteit.

 

Aansturing

De aansturing verloopt via netwerk TCP/IP door middel van een vaste kabelverbinding in een lokale of bedrijfscomputernetwerkomgeving. Een internetaansluiting met vast IP-adres is eventueel vereist. Draadloze netwerken zoals WiFi kunnen ook aangewend worden. Standalone of remote applicaties werken doorgaans via een UMTS verbinding. De LED-printen in het scherm worden bestuurd door een ingebouwde DVI-controller en meerdere scanboards. Het aantal scanboards is afhankelijk van de totale matrix van het scherm. De DVI-controller wordt aangestuurd door een industriële fanless player unit, voorzien van speciale playersoftware. De industriële player unit wordt ingebouwd in het scherm. Een LED display is leesbaar in vol zonlicht, de lichtsterkte wordt continu en automatisch geregeld in functie van het omgevingslicht.

 

Montage

De LED-displays worden standaard voorzien van een enkelvoudig frame tegen de gevel. Telkens wordt daarvoor een “constructieframe” bijgeplaatst om alles op een veilige manier te kunnen installeren en een eventueel verder onderhoud praktisch te laten verlopen.
Het stalen constructieframe en de beugels worden gestraald en behandeld voor een optimale hechting van de poedercoatlaag, volgens de qualicoat norm.

 

PLAATSING EN OPLEIDING

Plaatsing

XtraVision kan de installatie, de aansluiting en het indienststellen van de LED-display verzorgen. De display en constructie zullen geplaatst worden.
De bekabeling (data + voeding) dient reeds aangelegd te zijn door de klant op het moment dat de constructie en led scherm geplaatst gaan worden.

De locatie dient vlot bereikbaar te zijn voor onze monteurs en het benodigd materieel. Eventuele vergunningen en ontheffingen dienen door de klant geregeld te zijn.

 

Opleiding

XtraVision organiseert voor haar klanten ter plaatse of in onze kantoren een opleiding. Tijdens de opleiding wordt de software eerst in theorie uitgelegd en deze kan vervolgens ‘live’ in de praktijk worden uitgeoefend op een LED-scherm. Het is aan te raden dat de klant zelf een laptop (met Windows XP of een recentere versie van Windows) meeneemt met daarop de content die op het LED-scherm getoond zal worden. De software kan dan met de eigen laptop uitgelegd en geoefend worden.