LED Boarding Sport van XtraVision is EMC – goedgekeurd en dat is naar de toekomst toe zeer belangrijk.
LED Boarding binnen uw club in zaalsporten of outdoor sport wordt belangrijk. Ze vervangen de houten panelen, plastic banners en soms uren van hulp om deze op te hangen en te onderhouden.
Deze modules bieden u ongetwijfeld ook tal van opties naar uw sponsors toe qua nieuwe animaties, ad hoc inspelen op actuele boodschappen etc.

Outdoor led boarding

IMG_9695
  • EMC keuring op alle Led Boarding
  • Protectiecaps bovenaan en Protectie rasters voor de Led ‘s en verstelbare arm
  • Verkrijgbaar in verschillende Outdoor Lichtsterktes tot 8000 Nitt

Indoor led boarding

Xtravision led boarding
  • EMC keuring op alle Led Boarding
  • Protectiecaps bovenaan en Protectie rasters voor de Led ‘s en verstelbare arm
  • Scherpe Pitch 10 SMD module met ideale Indoor afmeting / verhoudingen
Indoor led boarding
Outdoor led boarding

TECHNISCHE INFORMATIE

 

De Modules

De boarding is modulair opgebouwd. De behuizingen zijn geschikt voor indoor gebruik. Aan de achterzijde is een scharnierende klep voorzien, die toegang geeft tot de elektronica. De modules zijn voorzien van steunen, waardoor het systeem onder een verticale hoek naar wens kan worden opgesteld. De LEDs zijn geïntegreerd in kleinere submatrices. Deze submatrices zijn op de voorzijde van de modules gemonteerd. Aan de bovenzijde is een bescherming voorzien voor de spelers.

Leds, printplaten, connectoren en drivers

Het display met een pixel pitch van 8 of 10mm is uitgerust met SMD LEDs. De gebruikte LEDs zijn allen van het laatste nieuwe type. Deze LEDs overtreffen ruim hun voorgangers inzake lichtsterkte, inzake homogeniteit en inzake levensduur. Er wordt gegarandeerd dat voor elk display, LEDs uit 1 BIN en RANK worden gebruikt, zowel naar intensiteit als naar kleur. Dit geeft een garantie op homogeniteit voor zowel de kleur als de lichtintensiteit. Wij gebruiken dan ook enkel hoogkwalitatieve LEDs van gerenommeerde fabrikanten (wereldleiders).

Alle data – en voedingsverbindingen gebeuren met type trilling bestendige connectoren conform aan de normering betreffende brandveiligheid. Herstellingen kunnen op componentbasis uitgevoerd worden

De voedingen

De displays zijn voorzien van gestabiliseerde voedingen. De gestabiliseerde Meanwell voedingen zijn uitgerust met een overvoltage protection waarbij ze uitschakelen bij een overspanning. Bij kortsluiting secundair schakelt de voeding automatisch uit en zal ze zich herstellen als de kortsluiting ophoudt

Automatische dimmer

De intensiteit van de leds wordt gedimd in functie van het omgevingslicht. Dit betekent dat de leds in vol zonlicht feller zullen branden dan ’s nachts in het donker. Op deze manier hebben de leds op ieder moment van de dag een optimale lichtintensiteit.

Aansturing

De aansturing van grafische LED -displays verloopt via netwerk TCP/IP door middel van een vaste kabelverbinding in een lokale of bedrijfscomputernetwerkomgeving. Een internetaansluiting met vast IP-adres is eventueel vereist. Draadloze netwerken zoals WiFi kunnen ook aangewend worden. Stand alone of remote applicaties werken doorgaans via een UMTS verbinding. De LED – printen in het scherm worden bestuurd door een ingebouwde DVI- controller en meerdere scanboards. Het aantal scanboards is afhankelijk van de totale matrix van het scherm. De DVI-controller wordt bij boarding rechtstreeks aangestuurd door een PC met bijhorende boarding software. De boarding software wordt door meegeleverd.

Gebruiksvriendelijke software

Met de software kun je op eenvoudige wijze direct informatie weergeven bij een sportwedstrijd. Belangrijk is wel dat de PC of laptop met een kabelverbinding rechtstreeks met het LED-scherm is verbonden. De software heeft een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel dat bestaat uit buttons. Elke button bevat een of meerdere acties die onmiddellijk effect kunnen hebben op het LED-display.