Full grafisch led scorebord

Score en Publiciteit /Info in 1 scherm

Meer en meer kiezen Sport Clubs van alle niveau’s voor een Full Grafisch Led Scorebord omdat we hier tegenover een Standaard Scorebord kunnen gaan spelen met beelden , logo’s , foto’s , animaties en film , waardoor ook de Sponsors en Clubleden kunnen betrokken worden in het geheel.  Het Scoreverloop kunnen we “live” laten zien , terwijl er ook afwisselend publiciteit kan worden getoond , waardoor de club een stukje “visibiliteit” kan verkopen en we hier duidelijk te maken hebben met een ander Return On Investment Model , tegenover een Standaard Scorebord

 

Led scoreborden

Een ruime keuze standaard modellen waarmee u op een zeer duidelijke manier de score en speeltijd weergeeft.

De cijfers hebben een karakterhoogte van 20, 26, 31 of 41 cm en zijn perfect leesbaar onder alle weersomstandigheden.

Met behulp van een draadloze afstandsbediening op zakformaat zijn deze scoreborden zeer eenvoudig te bedienen.

Voor het bepalen van de leesafstand hanteren wij als vuistregel: cijferhoogte × 5 = leesafstand in meters, dus cijferhoogte 20 cm, leesbaar tot 100 meter en cijferhoogte 41 cm, leesbaar tot 200 meter.

Afhankelijk van de locatie en de sport adviseren wij de volgende cijferhoogte: korfbal en handbal 20 cm, hockey 20 of 26 cm, voetbal 31 of 41 cm.

Deze Standaard Led Scoreborden kunnen perfect op maat van de klant worden gemaakt met volgende mogelijkheden :

  • Scoreborden met Cijfers – Klok – Cijfers  (zie tabel)
  • Scoreborden met een Led Krant eronder om ook teksten te kunnen tonen
  • Scoreborden met een Neon Verlicht gedeelte met logo’s
  • etc etc etc
Led scoreborden

Technische info Full grafische scoreborden

De modules

LED-displays uit onze Retail-serie worden modulair opgebouwd.

De behuizingen zijn vervaardigd uit aluminium en zijn geschikt voor outdoor gebruik. De service kan gebeuren via de voorzijde/achterzijde van de modules.

De LEDs zijn geïntegreerd in kleinere submatrices, die waterdicht zijn ingegoten en voorzien zijn van een kunststof grid met zonnekapjes. Deze submatrices zijn waterdicht op de voorzijde van de modules gemonteerd. Het kunststof grid met zonnekapjes vervaardigd uit polycarbonaat en die preventief helpen tegen vandalisme.

 

Led’s, printplaten, drivers en connectoren

De displays zijn uitgerust met RGB of 3 in 1 LEDs SMDDe gebruikte LEDs zijn allen van het laatste nieuwe type. Deze LEDs overtreffen ruim hun voorgangers inzake lichtsterkte, inzake homogeniteit en inzake levensduur. Er wordt gegarandeerd dat voor elk display, LEDs uit 1 BIN en RANK worden gebruikt, zowel naar intensiteit als naar kleur. Dit geeft een garantie op homogeniteit voor zowel de kleur als de lichtintensiteit.

Wij gebruiken dan ook enkel hoogkwalitatieve LEDs van gerenommeerde fabrikanten  (wereldleiders).

Alle data- en voedingsverbindingen gebeuren met type trilling bestendige connectoren conform aan de UL 94V0 normering betreffende brandveiligheid.

Herstellingen kunnen op componentbasis uitgevoerd worden.

 

De voedingen

De displays zijn voorzien van gestabiliseerde voedingen. De gestabiliseerde Meanwell- voedingen zijn uitgerust met een overvoltage protection waarbij ze uitschakelen bij een overspanning. Bij kortsluiting secundair schakelt de voeding automatisch uit en zal ze zich herstellen als de kortsluiting ophoudt.

Maattabellen scoreborden